Θεοδώρα Σιάρκου: «Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν παιδική χαρά, δεν έχω να του προσδώσω κάτι αρνητικό»

Θα τον επισκεπτόταν στη φυλακή;

Στην εκπομπή «Love It» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη η Θεοδώρα Σιάρκου, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα Παιχνίδια στη Σοφίτα», στο Θέατρο Χυτήριο, και στην σειρά της ΕΡΤ «Xαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Είχα υπέροχους γονείς και πέρασα δύσκολα όταν τους έχασα. Τελείωσα με την τηλεόραση το 2007, ξεκίνησα να δημιουργώ την οικογένειά μου -εγκυμοσύνη, γάμος- και δεν το κυνηγούσα, δεν το διεκδικούσα. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω, μάζεψα τα κουράγια μου και χτύπησα τις πόρτες των εταιρειών παραγωγής. Πολύ σύντομα και γρήγορα ήρθε η πρόταση για τον “Πλάτανο”, που μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά» δήλωσε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου.

Όσον αφορά το κίνημα #MeToo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, η ηθοποιός υποστήριξε: «Ήταν υποχρέωση του ΣΕΗ, μετά από αυτές τις καταγγελίες, να διαγράψει Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν παιδική χαρά, προσωπικά δεν έχω να του προσδώσω κάτι αρνητικό. Ήταν συνεπής, διαβασμένος και υποστηρικτικός.

Είχα ακούσει πράγματα πιο πριν, αλλά όχι για βιασμούς. Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές στα πλαίσια μίας πρόβας, ότι μπορεί να έχει προσβάλει τον συνάδελφο, γιατί δεν του άρεσε ενδεχομένως ο τρόπος που έπαιζε, ότι μπορεί να ήταν επιθετικός και να πετούσε ένα τασάκι ή να κοπανούσε μία καρέκλα.

Όταν μου ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστώ μαζί του, είχα δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να τον δω, γιατί δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος δεν θα ήθελε κανείς να πάει να τον δει στη φυλακή».

Κλείνοντας, η Θεοδώρα Σιάρκου δήλωσε: «Με δυσαρεστεί που το κίνημα metoo, παρόλο που ξεκίνησε από την κ. Μπεκατώρου και τον χώρο του αθλητισμού και πέρασε στο δικό μας χώρο, έμεινε εκεί στο χώρο του θεάτρου. Εμένα αυτό μου φαίνεται λίγο ύποπτο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή για κακοποιητική συμπεριφορά που έγραψε προς το ΣΕΗ και δεν την έστειλε ποτέ – «Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στον χώρο»

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αλέξης ερωτευμένος με την Ελένη – Ποια θα είναι η αντίδραση της!