Βαγγέλης Σερίφης: Τι λέει για τον έρωτά του με την σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη, και τη δημοσιότητα;

«Δεν θα ξαναέκανα το Μy Style Rocks» δηλώνει η όμορφη performer

Την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της και παραγωγό δίσκων, Βαγγέλη Σερίφη, συνάντησε η κάμερα του «Ηappy Day» σε βραδινή τους έξοδο.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο είναι αρκετά χρόνια μαζί, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2018 και τον Οκτώβριο του 2021 απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, παρόλο που δεν κρύφτηκε ποτέ, έχει επιλέξει να μην προβάλλει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του, τόσα στα ΜΜΕ όσα και τα social media.

«Δεν είναι ωραίο να διατυμπανίζεις τον έρωτα δεξιά και αριστερά. Όταν ακούς ζευγάρια να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ότι είναι ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται» σημείωσε ο Βαγγέλης Σερίφης, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την Κατερίνα Στικούδη, όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάβει πάλι την παρουσίαση του «My Style Rocks», το οποίο φημολογείται ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση, εξήγησε πως αν και αυτό το ριάλιτι μόδας αποτελεί ένα project που έκανε δύο φορές και πέρασε ωραία, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια σχετική συζήτηση, αλλά δεν είναι και κάτι που θα επεδίωκε να ξανακάνει.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξω φρενών ο θεατρικός παραγωγός – «Άρχισα να σκέφτομαι να αλλάξω τακτική και να μην ξαναμιλήσω στις κάμερες»

Ζέτα Μακρυπούλια: Με κόκκινο κραγιόν και σατέν φόρεμα, παίζει με τα χρώματα και απογειώνει τη θηλυκότητα