Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξω φρενών ο θεατρικός παραγωγός – «Άρχισα να σκέφτομαι να αλλάξω τακτική και να μην ξαναμιλήσω στις κάμερες»

Τι πυροδότησε τον εκνευρισμό του;

Τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την όμορφη αρραβωνιαστικιά του και σχεδιάστρια μόδας, Ιλάειρα Ζήση, συνάντησε η κάμερα του «Ηappy Day» στην Athens Xclusive Designers Week.

Στις δηλώσεις του, ο μουσικός και θεατρικός παραγωγός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με κάποιους που έσπευσαν να του κάνουν παρατήρηση επειδή τραγούδησε στην παρουσίαση της συλλογής ρούχων της μέλλουσας συζύγου του. «Έριξε τα καρφιά του», μάλιστα, του σε δημοφιλή παρουσιάστρια, την οποία, ωστόσο, δεν κατονόμασε.

«Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω, γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγα να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω, γιατί αν στραβώσω, θα αλλάξω τακτική.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό, είπε αμέσως “ναι”. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε, ότι είμαστε εμείς δήθεν, γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει» δήλωσε, σε έντονο ύφος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δανάη Παππά: Η σχέση της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη και οι αγαπημένες της «πολυτέλειες»

Βαγγέλης Σερίφης: Τι λέει για τον έρωτά του με την σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη, και τη δημοσιότητα;