Η μεταμόρφωση των ΜΜΕ σε συντηρητικούς φορείς σύμφωνα με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζονται τα γεγονότα είναι μια διαδικασία που επηρεάζει την κοινή γνώμη και την κοινωνία γενικότερα. Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλώντας στο πρόγραμμα “Καλύτερα Δε Γίνεται” και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου, αναφέρθηκε στη σημασία της επιστροφής στο παρελθόν και στην ανάγκη αυτογνωσίας με την πάροδο των χρόνων.

Ο ίδιος ανέφερε ότι νιώθει μια μεγάλη ανασφάλεια σχετικά με το αν έχει πετύχει όλους τους στόχους του και αν έχει εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον φόβο του θανάτου και στη δυσκολία που αντιμετώπισε λόγω της ασθένειας που παρουσιάστηκε σε μια από τις σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Επιπλέον, ο Χατζηαγγελάκης δήλωσε ότι η κοινωνία δεν είναι συντηρητική, αλλά τα μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει συντηρητικά. Τόνισε ότι ο τρόπος με τον οποίο αναπαρίστανται τα γεγονότα στα μέσα ενημέρωσης είναι κατασκευασμένος για εσωτερική και επιφανειακή ανάλυση και δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες και ανησυχίες της κοινωνίας.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο φιλί μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων σε μια σειρά και τη σημαντικότητα της ανοιχτής αντιμετώπισης της σεξουαλικής προτίμησης στα μέσα ενημέρωσης. Με αυτές τις δηλώσεις, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης προκαλεί προβληματισμό και ανοίγει τον διάλογο για σημαντικά θέματα της εποχής μας.

Written by admin

Διάβασε το αν έχεις στεναχώρια. Ό,τι μας συμβαίνει είναι τελικά για το καλό μας

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου – Θα τον ακολουθήσει η Μέγκαν;