Τάνια Μπρεάζου: Η ομορφιά της δεν χρειάζεται επιβεβλημένη προβολή

Μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει τα ρούχα που την εκφράζουν ανεξάρτητα από την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος της. Αυτό δήλωσε η Τάνια Μπρεάζου. Αυτό το μήνυμα ήταν η απάντηση της Τάνιας Μπρεάζου στον Ηλία Ψινάκη, έπειτα από τα σχόλια που έκανε ο guest κριτής σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της ομάδας της.

«Αν ήμουν μάνατζέρ σας, θα είχα απολύσει εν ψυχρώ τον στιλίστα σας και τον κομμωτή σας. Σήμερα είστε εκθαμβωτική. Έχετε έναν εκπληκτικό σωματότυπο, τέλειο δέρμα, υπέροχη φωνή. Το χρώμα των μαλλιών σας δεν σας ταιριάζει, αλλά είστε καταπληκτική τώρα. Εγώ θα ντυνόμουν πιο σέξι. Αντί να φοράτε πολλά ρούχα, αποκαλύπτετε το σώμα σας! Αυτό θα έκανα!» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ευχαριστώ την ομάδα μου, το ομάδα ομορφιάς, που με τιμά με τις εικόνες που δημιουργούμε με τόση προσοχή, δημιουργικότητα, τέχνη, ψυχή και, πάνω από όλα, με καλοσύνη. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει τα ρούχα που την εκφράζουν ανεξάρτητα από την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος.

Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη ανεξάρτητα από το τι φοράει, αρκεί να νιώθει άνετα. Δεν χρειάζεται να αναδείξει το σώμα της για να θεωρηθεί όμορφη. Αν αποφασίσει να το κάνει, θα το κάνει επειδή αυτό το επιθυμεί και όχι επειδή την υποχρεώνει το σώμα της. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε με νόημα η Τάνια Μπρεάζου.

Πηγή εικόνας: zappit.gr

Written by admin

Η σημασία του μήλου στην επιλογή του Steve Jobs

Η επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου: Η πρεμιέρα της στα λευκά