Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σας: Αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του Δημήτρη Σταρόβα

Latest

Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (15/05) εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, είναι εκτός κινδύνου αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα να μιλήσει και έχει δίπλα του τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη.

«Έχει επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει με νοήματα αλλά δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου. Χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», αποκάλυψε η σύντροφός του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι πολύ αγαπητός στο κοινό που τον έχει δει ως κιθαρίστα στις σκηνές, ως ηθοποιό σε σειρές και ταινίες, ως παρουσιαστή αλλά και ως αθλητικό σχολιαστή στην τηλεόραση, όμως ο ίδιος θα νιώθει πάντα μουσικός.

Αυτό που δεν είναι πολύ γνωστό για τον Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη είναι πώς το πραγματικό του επίθετο είναι Λαγαριάς και υιοθέτησε το Σταρόβας από τον πατριό του καθώς ο βιολογικός του πατέρας εγκατέλειψε εκείνον και την μητέρα του όταν ήταν πολύ μικρός.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νυμφεύθηκε δύο φορές ενώ από το 2016 έχει σχέση με την Άννα Σταθάκη. Έχει αποκτήσει μια κόρη, την Εβελίνα, που γεννήθηκε το 2004.

Το μήνυμα του Μέντι στους παίκτες – «Μπράβο, κάνατε ότι είχα ζητήσει»

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Καύσωνας και σκόνη: Μια καυτή ατμόσφαιρα στην Ελλάδα

Η σιωπή ανάμεσα σε Κώστα Φραγκολιά και Άρη Σοϊλέδη