Η επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου: Η πρεμιέρα της στα λευκά

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την είσοδό της στο πλατό του νέου talent show του Open, Tv Queen, εντυπωσιάζοντας όλους με τη λάμψη και την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα λευκά. Μετά την εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο οι 17 επίδοξες παρουσιάστριες θα ανταγωνιστούν για την πρώτη θέση, συνομίλησε με τους συνεργάτες της που θα την στηρίξουν στην πορεία των live εκπομπών.

“Κάνω μια βαθιά ανάσα. Είναι πολύς καιρός από την τελευταία μου εμφάνιση μπροστά σε κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό και αυτό το πλατό είναι ιδιαίτερο. Δεν είναι για εμένα, ούτε για εμάς, αλλά για τις 17 ξεχωριστές διαγωνιζόμενες. Κάθε Κυριακή ζωντανά στις 21.00 θα παρακολουθείτε την πορεία τους εδώ” αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου, τονίζοντας παράλληλα ότι το νέο σόου θα προβάλλεται και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.30.

Έτσι, η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από το Tv Queen, με τις εκρηκτικές εμφανίσεις και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για εμάς και τους διαγωνιζόμενους. Ανυπομονούμε για τις επόμενες εκπομπές και τις συγκινήσεις που θα μοιραστούμε μαζί τους!

Written by admin

Τάνια Μπρεάζου: Η ομορφιά της δεν χρειάζεται επιβεβλημένη προβολή

Διάβασε το αν έχεις στεναχώρια. Ό,τι μας συμβαίνει είναι τελικά για το καλό μας