«Μου λες ότι έχω παχύνει»: Η εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη που αδιαφορεί για τα σχόλια

Όσοι και όσες εκθέτουν τη ζωή τους, το σώμα τους, τα επαγγελματικά τους στα social media ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα θα πέσουν και σε ανθρώπους καθόλου ευγενικούς, με κακεντρέχεια και αρκετές φορές φθόνο. Ειδικότερα οι celebrities με χιλιάδες ακόλουθους ξεφεύγουν από τη συγκέντρωση «φίλων» και γνωστών στα social media και καταλήγουν με πολλούς χιλιάδες αγνώστους followers έτοιμους να πουν από τη μεγαλύτερη φιλοφρόνηση μέχρι την πιο σκληρή καφρίλα.

Η Κατερίνα Στικούδη το ξέρει πολύ καλά αυτό και πιθανότατα γνώριζε ότι θα το αντιμετωπίσει μετά τη γέννηση του παιδιού την και την επιστροφή της στο J2US. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέσα από μια βίντεο ανάρτηση που έκανε την Κυριακή 18/3 και λίγο ως πολύ έκλεισε τα στόματα των «haters» της.

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού», τόνισε η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο του Instagram στο οποίο φορούσε ένα ροζ σύνολο με ροζ καπέλο και ροζ γάντια και ροζ κολάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Ενίσχυση των Μέτρων Ασφαλείας για την Εορταστική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ανακάλυψαν πως απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου