Η επαγγελματική πορεία του Ηλία Ψινάκη: Η τέχνη της προκλητικότητας από τον Δημήτρη Μακαλιά

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του, θέλει να προκαλεί για να δημιουργεί είδηση” υπογράμμισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η παρουσία του Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή του J2US σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η υπόλοιπη παρέα της εκπομπής «Ι love Σου Κου» το πρωινό της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Όλοι συμφωνούσαν ότι ο γνωστός μάνατζερ είναι ένας πολύ αιχμηρός άνθρωπος.

«Θέλω να σας πω ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι γενικώς οδοστρωτήρας! Δηλαδή από όπου περνάει, είναι ένας τυφώνας που περνάει και αφήνει πάντα συντρίμμια πίσω του. Κάτι κάνει, του αρέσει να κάνει ντόρο» σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς υπογράμμισε πως «νομίζω ότι έχει χτίσει την επαγγελματική του πορεία στην προκλητικότητα. Εγώ αυτό θα έλεγα. Ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Θέλει να προκαλεί για να δημιουργεί είδηση».

«Βαριέται όλα τα υπόλοιπα, δεν του αρέσουν. Τι ήταν να πάει στο J2US, χαμό έκανε πάλι» πρόσθεσε, αμέσως μετά, η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής. Όλοι ήταν σύμφωνοι ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας ανθρωπος που δεν φοβάται να προκαλέσει και να δημιουργήσει θόρυβο γύρω του.

Written by admin

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιό της για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου

Βασίλης Καρράς: Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε το τηλεφώνημα που είχαν, λίγο πριν τον θάνατό του