Ζέτα Δούκα: «Χρειαζόμαστε ένα κράτος με γρήγορα αντανακλαστικά, νόμους που επιβάλλουν τις δέουσες συνέπειες στους θύτες»

Δείτε τις δύο αναρτήσεις της ηθοποιού για την υπόθεση της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Θλίψη, οργή και σοκ έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για τον χαμό της 9χρονης Τζωρτζίνας και να έχει πλέον συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Την ίδια ώρα, τα social media «φωνάζουν» για το ειδεχθές έγκλημα, με πολλούς celebreties της εγχώριας showbiz να εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Μεταξύ αυτών, η Ζέτα Δούκα, η οποία έχει πραγματοποιήσει δύο Instagram Stories για την υπόθεση, στο ένα εκ των οποίων τονίζει πως το κράτος οφείλει να αλλάξει, να έχει γρήγορα αντανακλαστικά, να εφαρμόσει νόμους που να στηρίζουν τα θύματα και να τιμωρούν όπως πρέπει τους θύτες. Διαφορετικά, όπως σημειώνει, τέτοιου είδους αποτρόπαια εγκλήματα σαν αυτό του θανάτου των τριών κοριτσιών θα συνεχίσουν να μας συγκλονίζουν.

«Απέραντη, απέραντη θλίψη και οδύνη. Στερεύουν τα λόγια. Σπάει το μυαλό, δεν χωράει την τραγική αλήθεια» γράφει η 48χρονη ηθοποιός στο story που ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης 30/3.

Σήμερα (Πέμπτη 31/3), το πρωί, δημοσίευσε το παρακάτω post, υπογραμμίζοντας: «Ξύπνα κοινωνία! Μην αδιαφορείς Πολιτεία! Χρειαζόμαστε ένα πραγματικό κράτος πρόληψης, ενημέρωσης και δικαίου, με γρήγορα αντανακλαστικά απέναντι στη βία και πραγματικά εφαρμόσιμους νόμους, που να στέκονται ουσιαστικά δίπλα στα θύματα και να επιβάλλουν τις δέουσες συνέπειες στους θύτες. Τίποτα λιγότερο! Αυτό πρέπει να απαιτήσουμε με ΟΛΗ μας τη δύναμη γιατί αν δεν γίνει, κάθε μέρα θα ερχόμαστε αντιμέτωποι με φρικαλέα εγκλήματα, όπως συμβαίνει τουλάχιστον δύο χρόνια τώρα. Δεν θα σταματήσει! Θα γίνει χειρότερο».

Βίκυ Κάβουρα: Γυμνάζεται με σορτς και σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας παράνομος έρωτας γεννιέται