Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Το αίτημα αποφυλάκισης και το τάμπλετ που την αθωώνει

Η 33χρονη ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 28/4 ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σήμερα, μάλιστα ο ίδιος και ο δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, θα την επισκεφτούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, αλλά και στο ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αγωγές κατά δημοσιογράφων.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζάρδας, το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει αναβληθεί, διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επιτακτικά την αποφυλάκισή της, θεωρώντας πως πρέπει να βρίσκεται εκτός της φυλακής. 

«Είναι ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν, μέχρι τώρα, τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής και στηρίζουν την αθωότητά της. Δεν έχει βγει τίποτα που να την επιβαρύνει. Αντιθέτως, όσα βγαίνουν, δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν» είπε ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας και εξήγησε ότι αναφέρεται στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο και τα ευρήματα στο τάμπλετ. «Όλα όσα έχει πει, έχουν επαληθευτεί μέχρι τώρα. Όλα όσα έχουν βρεθεί, είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο. Εγώ σας βεβαιώνω ότι όσα έχουν βγει μέχρι τώρα, είναι απολύτως αθωωτικά» πρόσθεσε.

Ακόμη, ο ανέφερε ότι τα στοιχεία που έχουν βρεθεί στο tablet αθωώνουν την Ρούλα Πισπιρίγκου και συμπλήρωσε: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη, παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη»

Όπως αποκάλυψε, σήμερα -που θα επισκεφτεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου- θα συζητήσει μαζί της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε εκπομπές.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας τόνισε πως εκείνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου -πιθανότατα σε συνεργασία με τον δεύτερο συνήγορο υπεράσπιση της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγές εναντίον δημοσιογράφων.

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα. Παρόλα αυτά, είναι στη φυλακή και κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ανθρωποκτονίες. Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να στηλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πώς θα εκτονωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πώς θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος» σημείωσε.

 

Ναταλία Γερμανού: Ποια πρόσωπα αρνούνται να πάνε στην εκπομπή της;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξώδικο στο «Πρωινό» έστειλε η μητέρα και η αδελφή της για τις τηλεφωνικές μαρτυρίες