Βίκυ Κάβουρα: Γυμνάζεται με σορτς και σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη

Δες το βίντεο

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο όμορφες και ελκυστικές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Πέρα από την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό.

Η 33χρονη επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 193.000 followers της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αν κάνετε μία βόλτα στο λογαριασμό της, θα καταλάβετε αμέσως πως αγαπημένο της χόμπι είναι η γυμναστική. Έτσι εξηγείται και το ωραίο κορμί της. Πέρα από καλλίγραμμο σώμα, η φυσική άσκηση έχει και πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, οπότε σωστά πράττει η Βίκυ Κάβουρα.

Την Τετάρτη 30/3, λοιπόν, δημοσίευσε στα stories της ένα σύντομο βίντεο από το γυμναστήριο. Στο κλιπ, την βλέπουμε να κάνει Kangoo Jumps και να το απολαμβάνει. Άλλωστε, πρόκειται για ένα διασκεδαστικό τρόπο εκγύμνασης, ο οποίος βοηθά στη μείωση του στρες και, μεταξύ άλλων, ενισχύει το αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα.

Η Βίκυ Κάβουρα φορά ένα γκρι, άνετο σορτς, ένα μαύρο αθλητικό top και φυσικά τις ειδικές μπότες (kangoo boots), οι οποίες απορροφούν το 80% των κραδασμών. Ακολουθώντας τις κινήσεις της personal trainer, χορεύει, τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και κάτω από το στήθος της και είναι άκρως αισθησιακή. Γιατί όταν είσαι σέξι, είσαι και στο γυμναστήριο!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 11 στον εισαγγελέα – Πού μπορεί να βρει κανείς κεταμίνη;

Ζέτα Δούκα: «Χρειαζόμαστε ένα κράτος με γρήγορα αντανακλαστικά, νόμους που επιβάλλουν τις δέουσες συνέπειες στους θύτες»