Γιώργος Χρανιώτης για την υπόθεση της Πάτρας: «Σήμερα φιλάμε τα παιδιά μας πιο πολύ»

Δείτε το Instagram Story του ηθοποιού

Οργή και σοκ έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Όπως δείχνουν οι ιατροδικαστικές έρευνες, το 9χρονο κοριτσάκι πέθανε, αφού της χορηγήθηκε κεταμίνη, μία αναισθητική ουσία που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι και σε σπάνιες περιπτώσεις οι γιατροί, ενώ πάνω από ορισμένη ποσότητα οδηγεί σε θάνατο.

Θυελλώδεις είναι οι αντιδράσεις στα social media για το φριχτό αυτό έγκλημα, το οποίο δεν χωρά ανθρώπινος νους. Μεταξύ αυτών που θέλησαν να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους είναι ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο 48χρονος ηθοποιός είναι πατέρας ενός παιδιού, του Αλέξανδρου– Ιωάννη, καρπού του έρωτά του με την όμορφη χορογράφο–γραφίστρια και σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Το αγοράκι είναι σχεδόν δύο ετών και έχει ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Σήμερα, το μεσημέρι, λοιπόν, ο δημοφιλής ηθοποιός, παρακολουθώντας τις σοκαριστικές εξελίξεις γύρω από την  υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, πραγματοποίησε το παρακάτω Instagram Story, θέλοντας να τονίσει πως η αγάπη των φυσιολογικών γονέων προς τα παιδιά τους είναι δεδομένη, αλλά καλό είναι να τους το δείχνουν κάθε μέρα. «Η μέρα που φιλάμε τα παιδιά μας. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σήμερα» σημειώνει ο Γιώργος Χρανιώτης και συγκινεί.

Ελευθερία Ελευθερίου: Σέξι και όποιος αντέξει…στο γυμναστήριο

Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ βρίσκουν δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή