Ελευθερία Ελευθερίου: Σέξι και όποιος αντέξει…στο γυμναστήριο

Δείτε το Instagram Story της τραγουδίστριας

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις πιο όμορφες και αισθησιακές τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz. Mε την τσαχπινιά, τη φωνή και το ωραίο της κορμί, έχει κερδίσει δικαίως τον θαυμασμό των ανδρών.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 226.000 followers της στιγμές από την καθημερινότητά της. Και χθες, Τετάρτη 30/3, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν δημοσίευσε στα stories της ένα mirror βίντεο από το γυμναστήριο, πριν ξεκινήσει την προπόνησή της. «Είπα να επιστρέψω» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το post της, αφού τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου απόλαυσε βόλτες, ξεκουράστηκε και φυσικά άφησε για λίγο την γυμναστική.

Στο σύντομο κλιπ, η Ελευθερία Ελευθερίου φοράει ένα αθλητικό σετ, σε γκρι απόχρωση, και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα. Το κολάν αναδεικνύει τους γλουτούς και τη λεπτή μέση της, ενώ το top κολακεύει το ντεκολτέ της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα καστανά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ίσια στην πλάτη της, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Την ψυχραιμία της χάνει η Αρετή, μόλις δει την Μυρτάλη

Γιώργος Χρανιώτης για την υπόθεση της Πάτρας: «Σήμερα φιλάμε τα παιδιά μας πιο πολύ»