Ελευθερία Ελευθερίου: Ποιο θεωρεί η τραγουδίστρια ότι είναι το μυστικό μίας επιτυχημένης αλλαγής;

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η όμορφη Ελευθερία Ελευθερίου, διατηρώντας έτσι την επικοινωνία με τους θαυμαστές της. Το λογαριασμό της ακολουθούν πάνω από 227.000 άτομα, με την ίδια να μοιράζεται στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, αλλά και τις σκέψεις της για διάφορα ζητήματα.

Και το βράδυ της Μ. Τρίτης 19/4, η 32χρονη τραγουδίστρια της ποπ προχώρησε σε ένα Instagram Story. Σε αυτό, μας λέει τη δική της «θεωρία» για μία επιτυχημένη αλλαγή.

«Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη την ενέργειά σου, όχι στο πώς να πολεμήσεις το παλιό, αλλά στην κατασκευή του νέου» γράφει χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου και εμείς θα πούμε ότι καλά τα λέει!

Δεν γνωρίζουμε αν η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλει να κάνει κάποια αλλαγή στη ζωή της ή αν βρίσκεται σε μεταβατική φάση στα προσωπικά της. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι κάποιες φορές μία αλλαγή είναι αναγκαία. Γι΄ αυτό, αν εδώ και πολύ καιρό ζορίζεστε, πηγαίντε παρακάτω, χειρότερα δεν θα είναι. Στο χέρι μας είναι όλα!

Νηστισιμή Συνταγή: Παπαρδέλες με στιφάδο μανιταριών

Δημήτρης Σταρόβας: Τι πιστεύει για τη χρήση και την επιρροή των social media; – «Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, δεν μπορείς να κάνεις παρατήρηση»