Ελευθερία Ελευθερίου: Σε βεράντα, με λεοπάρ μπικίνι και καυτό μίνι, εκτόξευσε τη θερμοκρασία

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η όμορφη τραγουδίστρια στο Instagram

Με το έντονο ταπεραμέντο της, το νάζι και την άψογη σιλουέτα της, η Ελευθερία Ελευθερίου κερδίζει εύκολα την προσοχή του ανδρικού πληθυσμού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν πάνω από 227.500 χρήστες, οι οποίοι παρακολουθούν πιστά κάθε νέα ανάρτησή της.

Και το μεσημέρι της Κυριακής 10/4, η 32χρονη τραγουδίστρια «έφερε» το καλοκαίρι στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, με τον πιο όμορφο τρόπο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται σε βεράντα, με μοντέρνο beach outfit. Αν κρίνουμε από τη θέα –τις πολυκατοικίες–, πρόκειται για βεράντα διαμερίσματος της Αττικής.

Φορώντας ένα σέξι μπικίνι top, σε animal print λεοπάρ, και μία μίνι πράσινη φούστα, ποζάρει με αυτοπεποίθηση και εξιτάρει την ερωτική φαντασία των αγοριών, αφού τα καλλίγραμμα πόδια της και το ντεκολτέ της δεν μπορούν παρά να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Το look της ολοκληρώνουν το κομψό, ασορτί με τη hot φούστα της, τσαντάκι χειρός, και τα στιλάτα mules.

Σε ένα από τα τέσσερα στιγμιότυπα, στέκεται όρθια και χαμογελά στο φωτογραφικό φακό, ενώ στα άλλα τρία, την βλέπουμε να λυγίζει τα πόδια της, έχοντας αισθησιακό ύφος. Τη θηλυκή της πλευρά αναδεικνύουν τα καστανόξανθα μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και το στήθος της.

«Hello Sunday ☀️🌸» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της και σίγουρα έκανε την Κυριακή των θαυμαστών της να αποκτήσει… άλλο ενδιαφέρον.

Είναι φανερό πως η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως και πολλοί από εμάς, δεν κρατιέται για το καλοκαίρι!

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος και Ιάκωβος συγκρούονται άσχημα

Ανέκδοτο: Δύο παντρεμένες βγήκαν ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους άντρες τους ….! Τρελό γέλιο