Υπόθεση Πάτρας: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη και το θάνατο των τριών παιδιών

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, και το θρίλερ συνεχίζεται.

Μία νέα αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία άτυχα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Παρασκευής 1/4, μέσα από την εκπομπή «Live News», στο MEGA.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόνισε πως, πριν 8 χρόνια,  άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, δηλαδή του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, είχε κάνει καταγγελία πως η Τζωρτζίνα κακοποιούταν μέσα στο σπίτι.

«Έχουμε την πληροφορία ότι, τον Οκτώβριο του 2014, πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, δεν είχαν παντρευτεί ακόμα, είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε οργανισμό, που ασχολείται με κακοποιήσεις παιδιών, ότι η λίγων μηνών τότε Τζωρτζίνα κακοποιείτο στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι.

Ο οργανισμός αυτός φέρεται να απευθύνθηκε σε κοινωνικούς λειτουργούς του δήμου Πατρών, σε συγκεκριμένο τμήμα, ενώ υπήρξε και επίσκεψη των κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι, λίγο πριν τον γάμο του. Φέρεται να μην έγινε επισταμένως έλεγχος, να δέχθηκαν κάποιους ισχυρισμούς πως αυτό είναι μια κακοήθεια ενός άλλου προσώπου, που δεν ευσταθεί, και έτσι σταμάτησε η έρευνα, ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να γίνει επανειλημμένος ιατροδικαστικός έλεγχος. Αυτή η πλημμελής έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανώς να είχε αποτρέψει τον θάνατο του παιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος.

 

Το επιτυχημένο πρωταπριλιάτικο αστείο της Ζέτας Μακρυπούλια στον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά

Ναταλία Δραγούμη: «Αν δεν είχα λαχτάρα για τον άνδρα μου, θα χώριζα»