Μάνος Δασκαλάκης: Μπάρμπεκιου και μες στο κέφι 17 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες που προκαλούν ερωτήματα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες που προβληματίζουν σχετικά με τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, εν μέσω της οικογενειακής τραγωδίας που βίωναν τα τελευταία τρία χρόνια.

Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη, έφυγε από τη ζωή. Αυτό, όμως, δεν «εμπόδισε» το Μάνο Δασκαλάκη – μόλις 17 μέρες μετά- να γιορτάσει την Πρωτομαγιά, κάνοντας μπάρμπεκιου και διασκεδάζοντας με φίλους του.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την λεζάντα #είναι τρελός ο ψήστης, βλέπουμε τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος και χαμογελαστός με την παρέα του σαν να μην συνέβη τίποτα άσχημο στη ζωή του.

Τα πλάνα αυτά προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 27/4 στο «Πρωινό», προκαλώντας το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, πατέρα δύο αγοριών, κατά του Μάνου Δασκαλάκη.

«Έχει πεθάνει η Μαλένα, 13 Απριλίου του 2019. Πάμε 17 μέρες μετά, είναι φωτογραφίες από 1 Μάϊου του 2019. 17 μέρες από τον θάνατο του παιδιού σου, που δεν ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι στα αντικαταθλιπτικά, με οκτώ zanax και οκτώ λεξοτανίλ την ημέρα για να είσαι όρθιος. Αυτό κάνει ο άνθρωπος ο φυσιολογικός για εμένα  και μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν -υποκλίνομαι- να ψήνουν κρέατα, να ανεβάζουν φωτογραφίες και να λένε μπράβο στον ψήστη. Είναι τρελός ο ψήστης και όλοι εμείς που στο πλαίσιο του κουτσομπολιού παρακολουθούμε όλα αυτά. Έχω τρελαθεί τελείως τώρα, ειλικρινά δεν αντέχω άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύτηκαν στο Facebook από φίλο του Μάνου Δασκαλάκη, που έψηναν παρέα…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό»:

Μυριέλλα Κουρεντή: Απαντά για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη εντός του Survivor – «Είμαστε σαν τη μέρα με τη νύχτα»

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η μητέρα του είχε σχέση με τον θείο του, λίγο πριν παντρευτεί με τον Στεφανή