Ναταλία Δραγούμη: «Αν δεν είχα λαχτάρα για τον άνδρα μου, θα χώριζα»

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς εδώ και 22 χρόνια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε σήμερα (Παρασκευή 1/4) η Ναταλία Δραγούμη και μίλησε για τον σύζυγό της, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη λίγο πριν βγει στη θεατρική σκηνή, και χτύπησε.

«Μία φορά έπεσα την ώρα της παράστασης. Ήταν εννέα η ώρα, τρίτο κουδούνι, κόσμος μέσα και εγώ σκοτώθηκα. Ήταν πριν βγω, εγώ έκανε κάτι στο μακιγιάζ μου στον καθρέφτη, η καρέκλα μου ήταν πίσω και έπεσα. Χτύπησα πάρα πολύ, έπρεπε να βγω να παίξω και δεν μπορούσα να περπατήσω.

Αυτό που έγινε πάνω στη σκηνή, σε όλη την παράσταση, ήταν μαγικό, λες και είχαμε κάνει πρόβες ένα μήνα. Με τους συνεργάτες μου υπήρχε μία φοβερή επικοινωνία, ήταν σαν να ήταν οργανωμένο» είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Για τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο, και είναι ζευγάρι εδώ και 22 χρόνια, δήλωσε: «Δεν είναι ωραίο να εγκλωβίζεσαι σε ένα γάμο που δεν σου αρέσει. Αν εγώ δεν περνούσα καλά ή αν δεν είχα αυτή την λαχτάρα για την οικογένεια και τον άνδρα μου, θα χώριζα».

Nαταλία Δραγούμη Έντι Ρόμπερτς

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

Υπόθεση Πάτρας: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Υπόθεση Πάτρας – Γιατρός Τζωρτζίνας: «Οι γονείς, είδα, δεν πέσανε και στα πατώματα»