Υπόθεση Πάτρας – Γιατρός Τζωρτζίνας: «Οι γονείς, είδα, δεν πέσανε και στα πατώματα»

«Όλον αυτόν τον καιρό βλέπω μπροστά μου αυτό το προσωπάκι» λέει ο γιατρός που επανέφερε στη ζωή την 9χρονη, λίγο πριν το τραγικό τέλος της

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Η  Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί, καθώς κατηγορείται για τον χαμό της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν πως το κοριτσάκι κατέληξε επειδή εισήχθη στον οργανισμό του κεταμίνη, ένα αναισθητικό που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι, σε σπάνιες περιπτώσεις οι γιατροί και πάνω από ορισμένη ποσότητα μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Αντενδείκνυται για τα παιδιά και κανένας γιατρός ή νοσοκόμα δεν είχε χορηγήσει στην μικρή Τζωρτζίνα την εν λόγω ουσία.

Στην εκπομπή T-live και στην δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού μίλησε σήμερα (Παρασκευή, 1/4) ο γιατρός που είχε γλιτώσει από τον θάνατο την Τζωρτζίνα, λίγο πριν το τραγικό τέλος της.

«Αυτό ξεπερνάει και τα όρια της τραγωδίας» σχολίασε για τις εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όσον αφορά τις εξελίξεις και την ανίχνευση της κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, ο γιατρός – ο οποίος βρισκόταν δίπλα στο κοριτσάκι – είναι σοκαρισμένος: «Αισθάνομαι μεγάλη λύπη, τι άλλο να πω… Βλέπω το πρόσωπο αυτού του παιδιού μπροστά μου. Το βλέπω κάθε βράδυ, κάθε μέρα. Όλον αυτόν τον καιρό βλέπω μπροστά μου αυτό το προσωπάκι. Είναι τραγικό! Βλέπουμε διάφορα στο νοσοκομείο, αλλά αυτή η ιστορία είναι ιδιαίτερη».

Για την στιγμή που έσωσε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ο γιατρός – αναισθησιολόγος ανέφερε για τους γονείς, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη: «Είδα ότι δεν πέσανε και στα πατώματα, εντάξει, κοιτούσαν οι άνθρωποι σαν χαμένοι, τους είπα δυο λόγια. Η μητέρα ήταν σαν χαμένη. Ο πατέρας εκδήλωσε με τον τρόπο του αυτό το ”ευχαριστώ”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Ναταλία Δραγούμη: «Αν δεν είχα λαχτάρα για τον άνδρα μου, θα χώριζα»

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με μικροσκοπικό μπικίνι, «κολάζει» στις Μπαχάμες