Το Ανάσταση στο Σπίτι με το MEGA: Πέτρος Ιακωβίδης και Νατάσα Θεοδωρίδου σε δράση

Το Σπίτι με το MEGA, η δημοφιλής μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όλα αυτά τα χρόνια και έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, κλείνει τον κύκλο των 100 επεισοδίων.

Η εκπομπή, που απέκτησε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη μέρα προβολής της τον Απρίλιο του 2020, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές μουσικής, ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν με ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο βράδυ στις 22:20, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τους τηλεθεατές για να γιορτάσουν το Πάσχα με ένα ειδικό επεισόδιο του “Σπιτιού με το MEGA”. Ειδικός καλεσμένος είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ακολουθεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία τιμά τον φίλο της Πέτρο Ιακωβίδη. Στη συνέχεια, μεταδίδεται η Ακολουθία της Ανάστασης από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Μετά την Ανάσταση, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανεβαίνει στη σκηνή και μετατρέπει το βράδυ σε ένα άκρως διασκεδαστικό πάρτι. Μαζί με επώνυμους καλεσμένους, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, δημιουργούν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ξεχωριστές ερμηνείες.

Το Μ. Σάββατο στο MEGA υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χαρά και εκπλήξεις, με πολλούς καλλιτέχνες και πολλή διασκέδαση. Μη χάσετε το ειδικό εορταστικό επεισόδιο του Σπιτιού με το MEGA, το Μεγάλο Σάββατο στις 22:20 στο MEGA!

Written by admin

Προειδοποίηση για κυκλώνα Χιντάγια: Η Κένυα και η Τανζανία σε συναγερμό

Η τρυφερή στιγμή της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά: 27 χρόνια γάμου