Ναταλία Δραγούμη: Σε ποιο ελληνικό νησάκι χαίρεται τη φύση και τον ανοιξιάτικο καιρό;

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού

Ο καιρός επιτέλους γλύκανε, η μέρα μεγάλωσε και η διάθεσή μας πάει από το καλό στα καλύτερο. Κι αν αυτή δεν πάει, θα την κάνουμε εμείς να πάει! Πάρτε μάθημα από την Ναταλία Δραγούμη.

Η αγαπημένη ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε αυτές τις όμορφες, ανοιξιάτικες ημέρες και την καλή θερμοκρασία και έφυγε για… Αίγινα, πράγμα που αποκάλυψε η ίδια με μία φωτογραφία της και δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, βλέπουμε την Ναταλία Δραγούμη να κάθεται σε ένα πέτρινο πεζούλι, στο βουνό, και να χαζεύει τη θέα. Το ντύσιμό της είναι απλό και ιδανικό για περπάτημα, ενώ φορά τα γυαλιά ηλίου της, θέλοντας να προστατέψει τα μάτια της από τις ακτίνες του ήλιου. «Silence» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της και τα λέει καλά, αφού η φύση μας βοηθά να αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία και να αδειάσουμε το μυαλό μας από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Όπως μαρτυρούν τα παρακάτω stories της ηθοποιού, η ίδια αγαπά τα λουλούδια και έχει, μάλιστα, αδυναμία στους κάκτους. Για αυτό, έχει διακοσμήσει το εξοχικό της στην Αίγινα με υπέροχα φυτά.

Αν μπορείτε, πάρτε τον/την σύντροφό σας ή τον/την φίλο/η σας και φύγετε από την πόλη για δύο τρεις μέρες. Να είστε σίγουροι πως θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας και την ρουτίνα σας ανανεωμένοι και με ανεβασμένη ψυχολογία!

Survivor Spoiler: Με ένα βίντεο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχαιρετά απόψε το ριάλιτι

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πένθος για την ηθοποιό – Αποχαιρετά αγαπημένο της πρόσωπο