Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκαλύπτει: Ο λόγος που φεύγει ανακουφισμένος από το MEGA Καλημέρα

Δεν Τσακωθήκαμε ποτέ, δεν υπήρχαν ψεύτικα χαμόγελα με κανέναν και με τίποτα” δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του MEGA Καλημέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα στούντιο το πρωί της Παρασκευής. Ανάμεσα σε άλλα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφασίζει να αποχωρήσει από την εκπομπή, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι “θέλω με μεγάλη αγάπη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μας που συνεργαστήκαμε και φέτος στο MEGA Καλημέρα, και ιδιαίτερα τα παιδιά που εργάζονταν κάθε πρωί πριν ανατείλει ο ήλιος, αυτά είναι τα παιδιά στο μοντάζ και οι συνάδελφοι στις κάμερες. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Πάσχα με αγάπη μεταξύ μας. Δεν θα πω κάτι άλλο, γιατί όπως ξέρετε, τα είπαμε προχθές, δεν είμαι άτομο που κρύβεται σε τίποτα.”

“Φεύγω πολύ ανακουφισμένος μιλώντας με τα παιδιά από τη δημοσιογραφική ομάδα. Κάποιοι έχουν προτάσεις και θα αποφασίσουν αν θέλουν να πάρουν διακοπές ή να συνεχίσουν, διότι υπάρχουν πολλές προτάσεις. Επίσης, το MEGA έχει στηθεί για το επόμενο διάστημα, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες.”

“Δεν είχαμε ποτέ κανέναν τσακωμό, δεν υπήρχαν ψεύτικα χαμόγελα με κανέναν και με τίποτα. Οι συνάδελφοι μας ήταν εξαιρετικοί με ποιότητα χαρακτήρα και μεγάλη εμπειρία ζωής. Ήρθε η ώρα να ζήσουμε όλοι το Πάσχα και τη Μεγάλη Εβδομάδα,” πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast @ Star.

Written by admin

Τέλος στο Mega Καλημέρα – Η αισιοδοξία του Θανάση Πάτρα

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα