Το επιτυχημένο πρωταπριλιάτικο αστείο της Ζέτας Μακρυπούλια στον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά

Δείτε βίντεο

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ καλοί φίλοι και η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην του κάνει μία επική φάρσα, όχι μόνο λόγω της ημέρας (1/4), αλλά και για να πάει καλά ο μήνας!

Έτσι, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4, όπου το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00. Δεν έμεινε, ωστόσο, μέχρι εκεί, αφού θέλησε να κάνει και μία πλάκα στον αγαπημένο της φίλο.

Η 43χρονη καλλονή, η οποία παρουσιάζει καθημερινά το «Ρουκ Ζουκ», στον ΑΝΤ1, την ίδια ώρα με τον Νίκο Μουτσινά, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρεις τι χαρά πήρα, που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά, όμως, μου την πήρανε πίσω, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00». Με λίγα λόγια, του είπε ότι οι δύο εκπομπές τους, «Καλό Μεσημεράκι» και «Ρουκ Ζουκ» θα παίζουν την ίδια ώρα σε διαφορετικά κανάλια, στο ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 αντίστοιχα, άρα θα έχουν ανταγωνισμό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού είδε φρικαρισμένο τον Νίκο Μουτσινά, του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Καλό Μεσημεράκι»:

Η Γη της Ελιάς: Eπεισόδια 177, 178, 179, 180 – Ο Στέφανος επιτίθεται με μανία στον Φίλιππο

Υπόθεση Πάτρας: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014