Παγιδευμένοι spoiler: Το μεγάλο λάθος! Βοηθάει τον δολοφόνο

Ο Άγγελος θα πρωταγωνιστήσει σε όσα θα δούμε στη συνέχεια. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, κάποιος προσπαθεί να τον σκοτώσει. Έτσι, ο Άγγελος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση. Ο νεαρός ζητάει από τους αστυνομικούς να καλέσουν τον πατέρα του στο νοσοκομείο παρουσιάζοντάς το ως την τελευταία του επιθυμία για να του μιλήσει μια τελευταία φορά.

Ο Άγγελος καταφέρνει να πάρει την άδεια τελικά. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο σοκάρεται από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος του. Ο Άγγελος ισχυρίζεται στον πατέρα του ότι κάποιος μέσα στις φυλακές προσπαθεί να τον σκοτώσει. Του εξηγεί ότι άμα γυρίσει σε αυτές τότε δε θα σταθεί το ίδιο τυχερός και θα σκοτωθεί σίγουρα.

Ο Αλέκος σοκάρεται και λυγίζει από αυτά που του λέει ο γιος τους. Δε μπορεί να αφήσει τον Άγγελο αβοήθητο και ετοιμάζεται να κάνει το χειρότερο λάθος της ζωής του. Έτσι, οργανώνει την απόδραση του Άγγελου από το νοσοκομείο ελπίζοντας πως έτσι θα σωθεί. Ο Άγγελος θα καταφέρει να αποδράσει τελικά. Όμως η Άννα βρίσκεται και πάλι εκεί, τον παρακολουθεί και φροντίζει να του επιτεθεί με τον χειρότερο τρόπο με τις συνέπειες να είναι τραγικές…

Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος, : Η Άσπα και Σταύρος συμμαχούν εναντίον της