Παγιδευμένοι spoiler: Άφαντη Η Άννα, Ο Δημήτρης Σε Παράνοια

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, συνεχίζοντας την έρευνά τους, καταλήγουν σε μια εξαιρετική ανακάλυψη. Εντούτοις, δεν μπορούν να φανταστούν ότι το επόμενο θύμα του παρανοϊκού δράστη θα είναι η Άννα.

Ο Σταύρος, με τον σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση, επιχειρεί να εμπλέξει και άλλους, παρέχοντας πληροφορίες στην αστυνομία. Αυτό προκαλεί θυμό στον Δημήτρη, ο οποίος φοβάται τις επιπτώσεις αυτής της ενέργειας σε ενδεχόμενες νέες απαγωγές.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του Ανδρέα, ανακαλύπτουν ότι όλα τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο χρόνια. Ανήσυχοι από αυτήν τη συνειρμική σύνδεση, αναρωτιούνται αν ο δράστης δημιουργεί μια νέα “οικογένεια” από τα θύματά του.

Την ίδια χρονική στιγμή, η Άννα ενημερώνεται από την αδελφή της, Χρύσα, για ένα επαγγελματικό της ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο υπόγειο πάρκινγκ για να παρκάρει, δέχεται απρόσμενη επίθεση. Στη συνέχεια, βρίσκεται δεμένη και ακουμπημένη στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Αργότερα ανασύρεται σε μια αποθήκη μαζί με άλλους απαχθέντες.

Πίσω από αυτές τις απαγωγές βρίσκεται ο τρελός δολοφόνος, ο οποίος παρακολουθεί τα θύματά του μέσω μιας κάμερας. Αυτός ο δράστης πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει μια νέα “οικογένεια” με τους ανθρώπους που απαγάγει. Καθώς ο χρόνος περνάει, η ανησυχία αυξάνεται, καθώς η Χρύσα ανησυχεί για την αδελφή της, που δεν απαντά στα τηλεφωνήματα και δεν εμφανίζεται στο επαγγελματικό της ραντεβού.

Επικοινωνεί με τον Δημήτρη για βοήθεια. Η ανησυχία του Δημήτρη αυξάνεται, και επικοινωνεί επίσης με τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας του αποκαλύπτει για τις άλλες απαγωγές που έχουν συμβεί. Καθώς συγκεντρώνουν τα κομμάτια του παζλ, συνειδητοποιούν ότι η ιστορία της Κατερίνας επαναλαμβάνεται, αυτήν τη φορά με την Άννα ως το κεντρικό πρόσωπο.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Σε ρομαντικό δείπνο με την σύζυγό του Αμάλ στη Βενετία

Ο χωρισμός του Λιάγκα από την Αλίκη και οι ερωτικές αποδράσεις με την ξανθιά…