Τσακωμός Αναστασοπούλου – Ψινάκη στη Συνατσάκη για το metoo: Τα ρουχαλάκια στο προσκήνιο

Ο ταραχής ξέσπασε στον αέρα του J2US μετά την δήλωση του Ηλία Ψινάκη ότι δεν συμπαθεί την σύζυγο του Ίαν Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη, χρησιμοποιώντας το metoo ως δικαιολογία. Λίγο αργότερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε εντονα και δήλωσε:

Το metoo είναι ένα σοβαρό κίνημα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να δικαιολογούμε τα προσωπικά μας αισθήματα. Δεν είναι σωστό να αξιολογούμε κάποιον με βάση αυτό, η βαθμολογία έπρεπε να είναι 0 και όχι 6. Πρέπει να σέβονται τις γυναίκες που έχουν αγωνιστεί για το metoo.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στον Ηλία Ψινάκη για να διευκρινίσει τη θέση του και να αναφερθεί στο περιστατικό που είχε με την Κατερίνα Λιόλιου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε λάβει από τη Μαίρη Συνατσάκη και υποστήριξε ότι η στάση της δεν ήταν δικαιολογημένη.

Η άλληλη κατανόηση και ο διάλογος είναι πάντα η καλύτερη λύση για τις αντιθέσεις μεταξύ ανθρώπων, όχι οι δημόσιες συγκρούσεις στην τηλεόραση. Αυτό το τόνισε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αυστηρότητα στο J2US.

Written by admin

Επική αντιπαράθεση μεταξύ του Ίαν Στρατή και του Ηλία Ψινάκη: Ανατροπή μετά από αρνητική γνώμη

Ο Γιώργος Αμούτζας σε αμηχανία: Αληθινό το ειδύλλιο;