Καύσωνας στην Λιακάδα: Θερμοκρασία αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου

Η Κυριακή αναμένεται να είναι ηλιόλουστη με μερικά σύννεφα και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα φυσούν μετριοπαθώς, με τους μεγαλύτερους να φτάνουν τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανεμούς που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 13 και 26 βαθμών Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη, Ηπείρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις και ανεμοί που θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία να είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις με άνεμους που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 14 και 23 βαθμών Κελσίου.

Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με ανέμους που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 14 και 24 βαθμών Κελσίου.

Written by admin

Ξενιτιά – ανέκδοτο: Χωρίς βρακί και χωρίς σουτιέν

Επική αντιπαράθεση μεταξύ του Ίαν Στρατή και του Ηλία Ψινάκη: Ανατροπή μετά από αρνητική γνώμη