Παγιδευμένοι Spoiler 2ος Κύλος: Η ζωή της Άννας κινδυνεύει

Ο Β’ Κύκλος έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1. Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στον Β’ κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι, που έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1. Η Άννα βλέπει τη ζωή της να κινδυνεύει, όταν πέφτει θύμα απαγωγής, περνώντας βασανιστικές ώρες στα χέρια των επίδοξων δολοφόνων της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα γυρίσματα υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη Γιάννη Λαπατά έχουν ήδη ξεκινήσει και η υπόθεση του μανιακού εκτελεστή είναι εκείνη που θα απασχολήσει τους ήρωες της σειράς. Άννα και Δημήτρης μπαίνουν γρήγορα σε μπελάδες, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την σκοτεινή ταυτότητα του δράστη.

Ο δολοφόνος απάγει την Άννα και την κλείνει σε ένα υπόγειο μαζί με άλλους τέσσερις ομήρους, δίνοντάς τους ελάχιστη τροφή και νερό. Η υπομονή και των πέντε κρατουμένων εξαντλείται και η ψυχραιμία της Άννας χάνεται, οδηγούμενη στην πλήρη απελπισία. Όταν το μικρό αγόρι-όμηρος ανεβάζει πυρετό και ο απαγωγέας αρνείται πεισματικά να τους δώσει οποιοδήποτε φάρμακο, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Μάλιστα, μία από τους ομήρους λέει στην Άννα πως δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής και πως ο δολοφόνους που τους απήγαγε έχει σκοπό να τους πάρει τα όργανα και να τα πουλήσει. Η δικηγόρος διαψεύδει το ενδεχόμενο, λέγοντάς της πως πρόκειται για δολοφόνο και όχι για έμπορο οργάνων, δείχνοντας στους υπόλοιπους πως γνωρίζει περισσότερα για τον απαγωγέα απ’ ό,τι οι υπόλοιποι.

Αυτή η πληροφορία βάζει σε υποψίες τους υπόλοιπους ομήρους. Ένας από αυτούς, εξοργισμένος με την κατάσταση, ορμά στην Άννα, την πιάνει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει, ζητώντας της να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τον απαγωγέα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της αγαπημένης του και καταρρέει στη σκέψη πως η Άννα είναι έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις ενός μανιακού δολοφόνου…

O Πρώτος από εμάς: Η νέα καθηλωτική σειρά του αντ1

Latest

Γκαρσονιέρα με 60.000 δραχμές! Τόσο κόστιζαν τα ενοίκια στην Αθήνα της δεκαετίας του ’90