Η διαδρομή της Χριστίνας Κοντοβά προς τη μητρότητα: Τα συναισθήματα που έρχονται αργά

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με την υιοθεσία της μικρής Έιντα από την Ουγκάντα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, αποκάλυψε ότι η επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αφρική ήταν κάτι που αναπτύχθηκε με τον χρόνο και που εντέλει εκπληρώθηκε με την άφιξη της Έιντα στην ζωή της.

Η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν δύσκολη και περίπλοκη, αλλά η Χριστίνα τονίζει ότι παρά τις δυσκολίες, αξίζει κάθε στιγμή που ζει με την μικρή Έιντα. Μετά από πολλές αναπηρίες και δυσκολίες, τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να φέρει το παιδί στην Ελλάδα.

Όταν για πρώτη φορά συνάντησε την Έιντα, η Χριστίνα περιέγραψε το μείγμα συναισθημάτων που ένιωσε: ανυπομονησία, συγκίνηση, φόβο, χαρά. Τα πράγματα άλλαξαν όμως με τον καιρό και η σχέση τους ενισχύθηκε σημαντικά. Η Χριστίνα πιστεύει πως καμία μητέρα δεν αγαπάει το παιδί της από την πρώτη στιγμή, αλλά η αγάπη αναπτύσσεται με τον χρόνο και με τις κοινές εμπειρίες. Και αυτή η εμπειρία την έκανε πλουσιότερη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Written by admin

Η Δαλάκα: Η μάνα που προσέχει τους παίκτες του Survivor

Σχεδόν 40άρα η Κατερίνα Καινούργιου: Αλλιώς θα ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, «Υπό άλλες συνθήκες…»