Ελληνίδα αεροσυνοδός καταγγέλλει την Τζένιφερ Λόπεζ: ‘Αν το έκανε άλλος θα το έθεταν στην αστυνομία’

Οι απαιτήσεις και τα καπρίτσια της Τζένιφερ Λόπεζ

Η αεροσυνοδός, Ειρήνη Καλαμπούκα, αποκάλυψε στο TikTok την εμπειρία της με την Τζένιφερ Λόπεζ κατά τη διάρκεια ενός πτήσης για το Ντουμπάι. Η Καλαμπούκα είχε εργαστεί με πολλούς αστέρες της showbiz στην first class, ωστόσο η συνάντησή της με τη λατίνα σταρ δεν ήταν η καλύτερη.

“Εγώ υπηρετούσα στην οικονομική θέση ενώ αυτή καθόταν στην first class όπου κάθε επιβάτης έχει την δική του καμπίνα και δεν υπάρχει επαφή μαζί του. Παρόλα αυτά, όταν υπάρχει διάσημος στο αεροπλάνο, όλο το πλήρωμα είναι ενθουσιασμένο. Συνήθως, περνούσα από την first class μετά την εξυπηρέτηση για να δω τον διάσημο αν είχε βγει από την καμπίνα του και να του ζητήσω μια φωτογραφία. Όταν πήγα στην first class για την JLo, το πλήρωμα ήταν αρνητικό”, ανέφερε η αεροσυνοδός.

Επιπλέον, η Καλαμπούκα αναφέρθηκε στην αρνητική συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ προς το προσωπικό: “Ήταν απόμακρη, δεν ήθελε να την κοιτάμε, να της μιλάμε ή να της ρωτάμε τι θέλει. Όταν φτάσαμε στο Ντουμπάι, η προσγείωση καθυστέρησε επειδή η Λόπεζ άλλαζε συνεχώς ρούχα. Ήταν όντως κουραστικό”, εξομολογήθηκε η αεροσυνοδός.

Η εμπειρία της Καλαμπούκας αποδεικνύει ότι ακόμα και οι διάσημοι πρέπει να σέβονται το προσωπικό και τους συνεπιβάτες τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Η συμπεριφορά της Λόπεζ υποδεικνύει έλλειψη σεβασμού και συνεργασίας, αν και η ενθουσιασμένη αεροσυνοδός παρέμεινε ευγενική και επαγγελματική. Άλλωστε, όλοι οι επιβάτες αξίζουν να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και ευγένεια, ανεξαρτήτως της δημοτικότητάς τους.

Written by admin

Στέφανος Κωνσταντινίδης αποθέωσε την αποτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision

5 Καθημερινές συνήθειες και συμπεριφορές των πανέξυπνων ανθρώπων. Εσύ τις έχεις;