Παγιδευμένοι spoiler: Ποιοι μπαίνουν στο κάδρο των υπόπτων για το φόνο;

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη μετά τη δολοφονία της Κατερίνας. Δύο συγκεκριμένα άτομα βρίσκονται υπό έντονη ύποπτη εξέταση.

;

Οι Σταυρός, Ανδρέας, Άννα και Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες και εργάζονται ανυποχώρητα για να διαλευκάνουν τα γεγονότα και να αποδείξουν την αθωότητά τους στην υπόθεση αυτού του φόνου. Σε μια συγκεκριμένη στιγμή, ο Σταυρός ανακαλύπτει κάτι ενδιαφέρον: ότι μια μέρα πριν από την απαγωγή της Κατερίνας, είχε συναντήσει τον Σπύρο Μαρκέτο.

Αυτή η ανακάλυψη τον καθιστά αυτόματα ως ύποπτο στην υπόθεση. Αργότερα, ένα ακόμα σοκ περιμένει τον Σταύρο, καθώς μαθαίνει ότι η ίδια η αδερφή του, μια μέρα πριν την εξαφάνισή της, είχε συναντήσει τον Αλέκο Χατζή. Έτσι, οι δύο κύριοι ύποπτοι για τον φόνο της Κατερίνας γίνονται αυτόματα ο Σπύρος και ο Αλέκος.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες αποφασίζουν να συνεργαστούν με τις αρχές και να καταθέσουν όλες τις πληροφορίες που διαθέτουν. Ωστόσο, οι καταθέσεις τους προκαλούν ανησυχία στους υπόλοιπους, καθώς κάποιος φαίνεται να λέει ψέματα και η αλήθεια εξακολουθεί να είναι αμφίβολη.

Latest

Οι γιατροί ελπίζουν σε θαύμα: Σε κωματώδη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου στην εντατική

Η Μάγισσα spoiler: Αίμα μαγισσών κυλάει στις φλέβες της Θεοφανώς