Παγιδευμένοι spoiler: Ποιος είδε τελευταίος την Κατερίνα ζωντανή;

Τα χτυπήματα της μοίρας φαίνεται πως θα πλήξουν βαριά τους ήρωες της σειράς. Ο δεύτερος κύκλος του σίριαλ του καναλιού ΑΝΤ1 φέρνει μαζί του μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις.

Παγιδευμένοι spoiler: Ποιος είδε τελευταίος την Κατερίνα ζωντανή;

Οι ήρωες θα βιώσουν δραματικές στιγμές, που θα ανατρέψουν εντελώς τη ζωή τους. Κανείς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτό τον κανόνα, ιδιαίτερα όχι ο Σταύρος. Ο λόγος είναι ότι η αγαπημένη του αδελφή, η Κατερίνα, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία, θα βρει έναν τραγικό θάνατο. Η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει έναν τεράστιο ψυχολογικό σοκ στον εισαγγελέα, ο οποίος θα ξεκινήσει αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Θέλει να ανακαλύψει ποιος είναι αυτός που έκανε κακό στην αδελφή του.Ο Σταύρος βιώνει τραγικές στιγμές και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτό το ψυχολογικό τραύμα. Δεν μπορεί να κατανοήσει το κακό που τον έπληξε τόσο ξαφνικά. Ωστόσο, η είδηση ότι η Κατερίνα βρέθηκε νεκρή σε ένα πηγάδι μαζί με άλλα άτομα δεν περνά απαρατήρητη.

Ο Σταύρος είναι πεπεισμένος ότι η αδελφή του είχε κάποιον ρόλο σε αυτό το περιστατικό, και αυτό τον ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο, αφού νιώθει ενοχές για το ότι δεν μπόρεσε να τη σώσει. Ωστόσο, ο Σταύρος δεν προτίθεται να μείνει αδρανής. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα.

Θέλει να ανακαλύψει όλη την αλήθεια που δεν γνώριζε για την αδελφή του. Από την πρώτη στιγμή που η τραγωδία χτύπησε την πόρτα του, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας δεν άφησαν τον Σταύρο μόνο του. Αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια έρευνα για να εντοπίσουν τον δολοφόνο της Κατερίνας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, ανακαλύπτουν κάτι ενδιαφέρον: ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι της Κατερίνας, το οποίο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Ο Σταύρος, για να βοηθήσει στην έρευνα, αποκαλύπτει στον Δημήτρη και στον Ανδρέα ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της,η Κατερίνα του τηλεφώνησε και του εξομολογήθηκε ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου και ότι εκείνη είχε αποφασίσει να κρατήσει αυτά τα χρήματα κρυμμένα στο σπίτι της για να προστατεύσει τον Μάρκο.

Ο Σταύρος δεν συμφώνησε με τις ενέργειες της αδερφής του και αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει μαζί της. Τώρα, όμως, αντιμετωπίζει τύψεις και μετανιώνει για τη στάση του. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο πατέρας του είδε την Κατερίνα να γυρνάει από τις διακοπές μόνη της, και φαίνονταν στεναχωρημένη.

Ο τελευταίος που την είδε ζωντανή ήταν ο Αλέκος; Θα καταφέρουν να το επιβεβαιώσουν αυτό; Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Latest

Αποκαλυπτικός ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι αυτός που είμαι! Έκανα παρέα με τρανς, με ιερόδουλες, με…»

Η Μύκονος λέει «αντίο» στο καλοκαίρι! Το αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις καυτές παρουσίες που ανέβασαν τη θερμοκρασία (vid)