Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχθεί πως η Αργυρώ με τον Αστέρη και τον Μαθιό κατέληξαν σε μία συμφωνία για τα χωράφια. Η καπετάνισσα αρνείται να αγοράσουν από τους Βρουλάκηδες τα χωράφια που τους ανήκαν και πίσω από την πλάτη των γιων της ετοιμάζει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο, έχοντας συμμάχους τα ανίψια της.

Μαθιός και Αστέρης γρήγορα αντιλαμβάνονται πως κάτι ετοιμάζει, πράγμα που τους ανησυχεί πως ίσως χυθεί κι άλλο αίμα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από όσα σχεδιάζει η Καλλιόπη. Παράλληλα, η Αργυρώ αρχίζει να αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, ενώ η Μαρίνα και η γιαγιά τη συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της, αποφασίζει να δράσει.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος ανυπομονεί να μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα. Ωστόσο, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο νεαρός συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες που έχει για τον Νικηφόρο σχετικά με τον Παύλο. Πιστεύει πως ο νεαρός θα επιτεθεί στον τελευταίο, καθώς νομίζει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως η Καλλιόπη ετοιμάζει επίθεση για να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες και τον Παύλο.

Παγιδευμένοι spoiler : Η Άννα κατάλαβε το σχέδιο του! Τι τον πρόδωσε;

Παγιδευμένοι spoiler: Το μεγάλο λάθος! Βοηθάει τον δολοφόνο