Kim Kardashian: Το εξώπλατο φόρεμα που προκαλεί και η αναζήτησή της για… αληθινή αγάπη

Δείτε την ανάρτηση της 41χρονης, παγκοσμίου φήμης, επιχειρηματία και influencer

Τις απίστευτες καμπύλες της έδειξε, πριν λίγες ώρες, η Kim Kardashian στο Instagram, προκαλώντας, για μία ακόμη φορά, την ερωτική φαντασία των ανδρών θαυμαστών της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7/4, προκάλεσε έναν όμορφο πανικό στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα λευκό, στράπλες φόρεμα, το οποίο αφήνει σε κοινή θέα την καλοσχηματισμένη πλάτη της και έχει δύο τολμηρά cut– outs στη μέση της, ένα αριστερά και ένα δεξιά.

Με φόντο ένα γαλάζιο τοίχο με χρυσά «νερά», η 41χρονη σταρ του ριάλιτι «Κeeping Up With The Kardashians» παίρνει σέξι πόζες, επιδεικνύοντας το θηλυκό κορμί της. Το φόρεμα αναδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της και τα οπίσθιά της, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και να παίζει με τα κυματιστά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα πάνω από τα οπίσθιά της.

«Με αγαπάς για αυτό που είμαι, εντάξει;» με αυτή τη φράση συνοδεύει τη λεζάντα της hot ανάρτησής της η δισεκατομμυριούχος Αμερικανίδα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της και ράπερ, Kanye West.

Αν και τoυς τελευταίους μήνες έχει σχέση με τον 28χρονο κωμικό ηθοποιό Pete Davidson, –όπως μαρτυρούν τα λόγια που συνοδεύει τις εν λόγω φωτογραφίες της–, ψάχνει να λάβει… αληθινή αγάπη.

MasterChef: Η αγωνία κορυφώνεται – Ποιοι διεκδικούν τα 10.000 ευρώ;

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Δες ποιες τροφές θα σε βοηθήσουν να ευχαριστηθείς έναν ποιοτικό ύπνο