MasterChef: Η αγωνία κορυφώνεται – Ποιοι διεκδικούν τα 10.000 ευρώ;

Απόψε, Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 21:00, στο STAR

Στο Masterchef, χθες Πέμπτη 7/4, Κόκκινοι και Μπλε, αφού έμαθαν τη βαθμολογία τους από την ομαδική, δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τον Σωτήρη Κοντιζά να τους μιλά για το Green Award και τα 10.000 ευρώ. Ποιοι, όμως, τα διεκδικούν σήμερα 8/4;

Αποχώρηση μπορεί να μην έχουμε σήμερα όπως κάθε Παρασκευή στο Masterchef, η αγωνία, ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο θα είναι μεγάλη τόσο παίκτες όσο και τηλεοπτικό κοινό. Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα επιλέξουν τον νικητή του Green Award, ο οποίος θα λάβει 10.000 ευρώ για ένα πιάτο!

Ποιοι διεκδικούν το Green Award του MasterChef μαζί με 10.000 ευρώ;
Η νίκη των κόκκινων στην ομαδική αυτής της εβδομάδος καθόρισε και τις συμμετοχές στη διεκδίκηση του Green Award. Συγκεκριμένα, όταν ο Κοντιζάς ανακοίνωσε την επικράτηση των Κόκκινων έναντι των Μπλε, πρόσθεσε και δύο νέα στοιχεία. Το πρώτο ήταν ότι δεν θα υπάρχει αποχώρηση και το δεύτερο ότι μόνο η νικητήρια ομάδα θα διεκδικήσει το Green Award και μαζί 10.000 ευρώ!

Έπειτα, οι κριτές κάλεσαν το Γιάννο Σδούγκα, ως αρχηγό των Κόκκινων, να ξεχωρίσει και να υποδείξει έναν συμπαίκτη του, ο οποίος θα διεκδικήσει χωρίς δοκιμασία το Green Award. Εκείνος ανακοίνωσε ότι ξεχωρίζει το Νίκο, γιατί στην ομαδική βοήθησε σε όλα τα πιάτα και έτρεχε, όπως χαρακτηριστικά είπε, πάνω-κάτω.

Αμέσως μετά, οι κριτές κάλεσαν όλους τους υπόλοιπους παίκτες, το Γιάννο, την Καλλιόπη, την Ελπίδα, το Μάριο, τον Πάνο και το Νικήτα να μαγειρέψουν με βασικό υλικό την αγκινάρα και να παραδώσουν ένα πιάτο που θα τους στείλει στην τελική τριάδα διεκδίκησης του επάθλου.

Τα δύο πιάτα που ξεχώρισαν οι κριτές με το αποτέλεσμα να κρίνεται, όπως τόνισαν, στις λεπτομέρειες ήταν αυτά της Ελπίδας και του Πάνου. Ωστόσο, κατά τους τρεις κριτές, το εξαιρετικό και ευφάνταστο πιάτο του Πάνου Κουμουνδούρου ξεχώρισε και είναι αυτό που τον στέλνει στη μάχη της διεκδίκησης του Πράσινου Βραβείου και των 10,000 ευρώ.

MasterChef Green Αward 10.000 ευρώ
Απόψε θα δούμε ποιος από τους υπόλοιπους παίκτες θα είναι ο τρίτος μονομάχος στον τελικό και στο τέλος του επεισοδίου θα μάθουμε ποιος θα φύγει με 10.000 ευρώ στην τσέπη! Θα προηγηθεί μία δοκιμασία για γερά «μαγειρικά» νεύρα και με υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις, που απαιτούν συγκέντρωση, στοχοπροσήλωση και ψυχραιμία.

Δείτε το τρέιλερ:

Λάκης Γαβαλάς: «Δέχθηκα επίθεση αλλόκοτη και μεγάλη κακία…»

Kim Kardashian: Το εξώπλατο φόρεμα που προκαλεί και η αναζήτησή της για… αληθινή αγάπη