Kim Kardashian: Κολάζει με ξεσκισμένο τζιν και τοπ από δέρμα αλιγάτορα – Σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Pete Davidson

Δείτε την ανάρτηση της διάσημης Αμερικανίδας

Τη θερμοκρασία στο Instagram ανέβασε η Kim Kardashian την Τρίτη 5/4, όταν μοιράστηκε με τους περισσότερους από 298.300.000 ακολούθους της πέντε φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται, για ακόμη μία φορά, με ένα τολμηρό σύνολο, το οποίο αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της.

Η 41χρονη σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» φορά ένα στράπλες, κατασκευασμένο από δέρμα αλιγάτορα, λιλά top, το οποίο κολακεύει το πλούσιο ντεκολτέ της, και ένα ανοιχτόχρωμο, εφαρμοστό τζιν, το οποίο θα χαρακτηρίζαμε ξεσκισμένο.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και έχοντας ύφος προκλητικό, ποζάρει σε κάποιο σύγχρονο μπάνιο, στο οποίο κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, δείχνει το θηλυκό της σώμα και προκαλεί την ερωτική φαντασία του ανδρικού πληθυσμού. «Μίλα λιγότερο και πες περισσότερα» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, εκείνη και ο Pete Davidson θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. «Η Kim και ο Pete βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους και θέλουν να την πάνε στο επόμενο επίπεδο. Είναι ερωτευμένοι και θέλουν η σχέση τους “να ανθίσει”, παρά το “δράμα” που τους προκάλεσε πριν λίγο καιρό ο Kanye» δήλωσε μία πηγή στην ιστοσελίδα ET.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η Kim θα εντάξει τον Pete στο νέο ριάλιτι της οικογένειάς της, «The Kardashians», το οποίο προβάλλεται στην αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία Hulu και τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται στο Λος Άντζελες. Με μία τέτοια κίνηση, η σχέση τους θα γινόταν σίγουρα πιο επίσημη.

Η Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος  – η οποία ήταν παντρεμένη με τον ράπερ Kanye West από το 2014 έως το 2021 – έχει σχέση με τον 28χρονο, κωμικό ηθοποιό Pete από τον Οκτώβριο του 2021.

Kanye West

Το ζευγάρι της διεθνούς showbiz φέρεται πως είναι ερωτευμένο και τα πηγαίνει καλά, παρά τον «πόλεμο» που του έκανε ο ράπερ.

Η ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων, μαγιό και εσωρούχων SKIMS – η οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, την 8χρονη North, τον εξάχρονο Saint, την τετράχρονη Chicago και τον δίχρονο Psalm – υπέστη έντονο ψυχολογικό πόλεμο από τον πρώην σύζυγό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ υπονόησε ότι η Kim, μετά το διαζύγιό τους, δεν του επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, ενώ κυκλοφόρησε ένα video clip, στο οποίο αποκεφαλίζει και θάβει τον σύντροφό της, Pete Davidson.

Ευθύμης Γεωργόπουλος: Συγκινεί ο φίλος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση – «Αν με άκουγε, θα του έλεγα “ραντεβού στις 9, να τα πούμε”»

Γιώργος Χρυσοστόμου για σεξουαλική παρενόχληση: «Μου είπαν “αν δεν ενδώσεις, θα φύγεις”»