Ιωάννα Μαλέσκου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επέμενε μέχρι να εξολοθρεύσει το παιδί, είναι φρικιαστικό»

Δείτε όσα δήλωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για την 33χρονη, η οποία σκότωσε την 9χρονη κόρη της

Οι φρικιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, δίνοντάς της κεταμίνη. Πιθανόν η 33χρονη μητέρα ευθύνεται για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της και αδελφών της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας. Πολλοί celebrities έχουν εκφράσει την οργή τους για το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο δεν χωρά ανθρώπινος νους, μεταξύ αυτών και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σήμερα, Πέμπτη 31 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Love Ιt», η 33χρονη παρουσιάστρια ξέσπασε για την Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας:

«Μία μάνα που αντέχει να βλέπει το παιδί της, έχοντας χορηγήσει σε αυτό την ουσία. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει, πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος. Που εδώ πονάει το παιδί σου, κλαίει, και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου. Και σε πιάνει η καρδιά σου… Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες, αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό».

Εν συνεχεία, τόνισε, φανερά ταραγμένη: «Και να βλέπεις ένα παιδάκι να έχει λυγμούς και να έχεις αυτή τη ψυχραιμία, αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Και όσο λογικοί και ψύχραιμοι προσπαθούμε όλοι να είμαστε, για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο, δένει κόμπος ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι μόνο τη διαδικασία…».

 

Ελένη Φουρέιρα: Στη Γερμανία, με σούπερ μίνι φόρεμα, εκπέμπει σεξαπίλ

Ρούλα Κορομηλά για το θάνατο των τριών κοριτσιών: «Ήρθε η δικαίωσή τους, κάντε ησυχία, χρειάζονται γαλήνη»