Ελένη Φουρέιρα: Στη Γερμανία, με σούπερ μίνι φόρεμα, εκπέμπει σεξαπίλ

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram

Για το ωραίο της κορμί και τις ενδυματολογικές της επιλογές φημίζεται η Ελένη Φουρέιρα και χθες, Τετάρτη 30/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.229.000 ακολούθων της, όταν δημοσίευσε έξι φωτογραφίες από τη βραδινή της έξοδο. Αναρωτιέστε σε ποια περιοχή βγήκε; Όπως σημειώνει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της, στην πόλη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Ντυμένη με ένα σούπερ μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, σε πράσινη απόχρωση, επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα κομψά πέδιλα με το λεπτό τακούνι, ενώ το outfit καθιστά ακόμη πιο μοντέρνο η κόκκινη, μικροσκοπική τσάντα χειρός. Επιπλέον στιλ της χαρίζουν τα γυαλιά ηλίου, τα εντυπωσιακά, κρεμαστά σκουλαρίκια και τα διακριτικά δαχτυλίδια.

«Νυχτερινή έξοδος στη Νυρεμβέργη 💝Cheers 🍺» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, γνωστοποιώντας πως έχει πάει ταξίδι στην Γερμανία. Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε αν βρίσκεται ακόμα εκεί ή αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ούτε αν οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν όντως χθες, το σίγουρο είναι ότι θα απογείωσε την ερωτική φαντασία των Γερμανών.

Μαρία Σολωμού: Για φαγητό στο Κολωνάκι – Νηστεύει η ηθοποιός;

Ιωάννα Μαλέσκου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επέμενε μέχρι να εξολοθρεύσει το παιδί, είναι φρικιαστικό»