Μαρία Σολωμού: Για φαγητό στο Κολωνάκι – Νηστεύει η ηθοποιός;

Δείτε το Instagram Story της

Από την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, έχει ξεκινήσει η νηστεία της Σαρακοστής και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 23 Απριλίου. Όσοι φυσικά νηστεύετε το ξέρετε ήδη αυτό, το λέω για εκείνους που δεν ακολουθούν την Μεγάλη Τεσσαροκοστή, μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ!

Χθες, Τετάρτη 30/3, η Μαρία Σολωμού, όπως μαρτυρά ο λογαριασμός της στο Instagram, εκμεταλλεύτηκε τον ανοιξιάτικο καιρό και πήγε με την φίλη της και σχεδιάστρια κοστουμιών, Εύη Καζάκου, για φαγητό σε δημοφιλές cafe-restaurant του Κολωνακίου.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω Instagram Story, το οποίο έκανε η Εύη Καζάκου και στη συνέχεια αναδημοσίευσε η Μαρία Σολωμού, η αγαπημένη ηθοποιός προτίμησε ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο, όμως, δεν υστερεί σε νοστιμιά. Άλλωστε, τα πιο απλά και γρήγορα φαγητά, πολλές φορές είναι και τα πιο νόστιμα. Σαλατούλα με ντομάτα, αγγούρι, ελιές και παξιμάδια απόλαυσε χθες η 47χρονη ηθοποιός, στο Κολωνάκι.

«Η κοπέλα νηστεύει!» σημειώνει πάνω στο στιγμιότυπο η φίλη της. Το ερώτημα είναι νηστεύει ή απλώς είναι fun της υγιεινής διατροφής με χαμηλά λιπαρά! Αν κρίνω από την προσωπικότητά της, μάλλον το δεύτερο. Εσείς, τι λέτε;

Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάνουμε ενέσεις, παίρνουμε ορμόνες, για να γίνουμε μητέρες και εσένα σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και…»

Ελένη Φουρέιρα: Στη Γερμανία, με σούπερ μίνι φόρεμα, εκπέμπει σεξαπίλ