Δολοφονική συμμορία αποδίδεται για τον θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Μια 16χρονη και μια φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα, όπου τις προσέφεραν κάνναβη και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα», γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση από τον Βύρωνα στον Ερυθρό Σταυρό. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν νεκρή και την επανέφεραν. Ανακάτεψε ναρκωτικά με σίσα, που γίνεται με διαλύτη από υγρά μπαταρίας… Η αστυνομία δεν εγκαταλείπει την υπόθεση. Την ερευνά και χθες προχώρησε σε σύλληψη 9 ατόμων (6 ανήλικοι και 3 ενήλικες) νέας ηλικίας, μέλη μιας νεαρής συμμορίας που προωθούσε ναρκωτικά σε μαθητές.

Είναι η συνέχεια της πολύπλοκης υπόθεσης από τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr: «Στις 26.04.2024, κατά τη διάρκεια πειραματικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων/Τμήμα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων, συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι 9 ύποπτοι, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν τις ενέργειες τους από τον Νοέμβριο του 2023, στις περιοχές Νέου Ψυχικού, Παπάγου και Χαλανδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, από την έρευνα που διενεργήθηκε κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών, μετά από καταγγελία γονέων ανήλικου (σ.σ. των γονέων της 16χρονης), αποκαλύφθηκε η δομημένη και συνεχής εγκληματική δράση της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία αποτελείται από 6 ανήλικους και 3 ενήλικες.

Πηγή: newsit.gr

Written by admin

Ανακατεμένα νερά στο Alpha: Απογοήτευση με το J2US

Ελένη Κρίτα για το «Πάρα πέντε»: Στον δρόμο με έλεγαν δράκουλα και δρακουμέλ