Γιώργος Τσούλης μιλά για την απροσδόκητη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει, έβλεπα κλήσεις από δημοσιογράφους και νόμιζα ότι έκανα κάτι εγώ. Αυτό είναι ό,τι περιέγραψε ο Γιώργος Τσούλης σε μια συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη στην κάμερα του Breakfast@Star. Ο διάσημος σεφ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και παραδέχτηκε πως ήταν ένα σοκ για τους συντελεστές της εκπομπής της η απόφαση της παρουσιάστριας να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Μεγάλο Κανάλι.

«Είμαι καλά μέσα μου, αν και υπάρχει πολλή πίεση και άγχος στη δουλειά. Δεν είμαι αχάριστος όμως, γιατί σε γενικές γραμμές πηγαίνουν όλα πολύ καλά», δήλωσε ο Γιώργος Τσούλης. «Είμαι 3 χρόνια δίπλα στην Ελένη, πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια, γιατί ξέρω τι ζητάει. Μοιάζουμε στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις. Έχω πάρει πάρα πολλά από εκείνη, είναι ένας δίκαιος άνθρωπος στη δουλειά του. Δύσκολες στιγμές δεν νομίζω ότι υπήρξαν ποτέ», πρόσθεσε για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Όμως, όταν ανακοινώθηκε ότι η Ελένη δεν θα συνεχίσει στο MEGA, ο Γιώργος Τσούλης περιέγραψε ένα συναίσθημα που δεν είχε ξανανιώσει. «Ήταν η πρώτη φορά που είχα γυρίσει νωρίς στο σπίτι και έβαζα το παιδί για ύπνο. Το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει, έβλεπα κλήσεις από δημοσιογράφους και νόμιζα ότι έκανα κάτι εγώ», εξομολογήθηκε.

Ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε επίσης ότι του έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν να παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση και στο μέλλον. Σε ένα σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκε πως η παρουσίαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη Φάρμα τον ενέπνευσε. Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια και τα αποκαλυπτικά γεγονότα που μοιράστηκε ο διάσημος σεφ στη συνέντευξή του.

Written by admin

Κατηγορούν για γυναικοκτονία – Η τραγική εξαφάνιση της θύματος

Φαίη Σκορδά: “Εκπομπή ακυρώνει ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για τη Eurovision: Άνθρακας ο θησαυρός”