Φαίη Σκορδά: “Εκπομπή ακυρώνει ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για τη Eurovision: Άνθρακας ο θησαυρός”

Δηλαδή τόσος ντόρος άδικα; Αυτή ήταν η ερώτηση που έθεσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Η αναχώρηση της Μαρίνας Σάττι και οι πολλές ανακρίβειες που περιλάμβανε αυτό το ρεπορτάζ, αμφισβητήθηκαν έντονα από τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στον ΣΚΑΪ.

Με βάση τις νέες πληροφορίες που παρουσιάστηκαν από την ΕΡΤ, αποδείχθηκε ότι πολλές από τις πληροφορίες που δόθηκαν στο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα ήταν ανακριβείς. Η επιλογή της Μαρίνας Σάττι δεν ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, αλλά κάτι που είχε συζητηθεί εδώ και χρόνια. Επιπλέον, οι υποστηρικτές του ρεπορτάζ ανακάλυψαν ότι η Μαρίνα Σάττι είχε ανεβάσει δημοσιεύσεις υπέρ της Παλαιστίνης, κάτι που είχε ανακληθεί μετά από παρότρυνση της ΕΡΤ.

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε έντονα σε αυτά τα γεγονότα, ρωτώντας με ποιο δικαίωμα η Δημόσια Τηλεόραση έκανε παρεμβάσεις στις προσωπικές δραστηριότητες της επιλεγμένης συμμετοχού στη Eurovision. Επίσης, η συζήτηση στράφηκε στη σκηνική απόδοση του τραγουδιού και την επιλογή του φόντου με τις πολυκατοικίες, με τη Φαίη Σκορδά να αμφισβητεί την υπερβολική κριτική γύρω από αυτό το θέμα.

Συνολικά, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της διερωτήθηκαν αν ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision ήταν πραγματικά δικαιολογημένος. Τα νέα γεγονότα που προέκυψαν αποκάλυψαν πολλές ανακρίβειες και έθεσαν υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των πληροφοριών που δόθηκαν αρχικά.

Written by admin

Γιώργος Τσούλης μιλά για την απροσδόκητη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Γιάννης Ζουγανέλης για το εγκεφαλικό του Δημήτρη Σταρόβα: Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα