Ρούλα Κορομηλά για το θάνατο των τριών κοριτσιών: «Ήρθε η δικαίωσή τους, κάντε ησυχία, χρειάζονται γαλήνη»

Δείτε την ανατριχιαστική ανάρτηση της παρουσιάστριας

Οργή, θλίψη και σοκ έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Τρεις αδελφές, η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα, δεν ζουν πια, δεν αναπνέουν, δεν γελούν και, όπως επιβεβαιώνουν οι ιατροδικαστικές και αστυνομικές έρευνες, κάποιος ευθύνεται για αυτό. Η  Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πλέον συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Από το απόγευμα της Τετάρτης 30/3, έντονες είναι οι αντιδράσεις στα social media για το φρικιαστικό αυτό έγκλημα, ενώ αναβρασμός επικράτησε και έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, με εκατοντάδες ανθρώπους να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Η Ρούλα Κορομηλά, παρακολουθώντας τις συγκλονιστικές εξελίξεις, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 ένα tweet, ζητώντας από όλους να σωπάσουν.

«Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωσή τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!» τονίζει χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά και συγκινεί.

Ιωάννα Μαλέσκου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επέμενε μέχρι να εξολοθρεύσει το παιδί, είναι φρικιαστικό»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Την ψυχραιμία της χάνει η Αρετή, μόλις δει την Μυρτάλη