Η ΜΑΧΗ της ΚΟΥΤΑΛΑΣ! Αργυρό Μπαρμπαρίγου σε Ακη Πετρετζίκη: ”Με ΕΚΛΕΨΕΣ”

 

Η ΜΑΧΗ της ΚΟΥΤΑΛΑΣ! Αργυρό Μπαρμπαρίγου σε Ακη Πετρετζίκη: ”Με ΕΚΛΕΨΕΣ” Ελαφρά τη καρδία πήρε όπως φαίνεται ο Άκης Πετρετζίκης την ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μέσω της οποίας η γνωστή μαγείρισσα, τον κατηγόρησε ότι αντέγραψε πλήρως τη συνταγή της με τη γαλατόπιτα της Μάνης.

Άκης Πετρετζίκης: Ίδια μέρα γενέθλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με μια αν όχι ειρωνική, σίγουρα χιουμοριστική διάθεση, ο σεφ απάντησε μέσω Instagram στη συνάδελφό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ίδιου από πρόσφατη διαφήμισή του στην οποία αναρωτιέται: “Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα;”. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από τη λεζάντα “εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν”, ενώ ο Άκης Πετρετζίκης δίνει και συμβουλές για την συγκεκριμένη συνταγή “Tip: Αντί για καρύδια μπορείτε να βάλετε και αμύγδαλα”.

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ: Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ “ΠΑΓΩΣΕ” ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕΦ

Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Πάντως από την ανάρτηση που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου -κάτι που δεν συνηθίζει- φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη, ξεσπώντας στο Instagram κατά του σεφ -τον οποίο δεν κατονομάζει- που ισχυρίζεται ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μικρές αλλαγές. Και υιοθέτησε ακόμα και το όνομα που της είχε δώσει η Μπαρμπαρίγου.

Ο Άκης Πετρετζίκης έτοιμος να πολιτευτεί! Ιδρύει κόμμα και κατεβαίνει στη Βουλή

“Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012.

Η χιουμοριστική απάντηση του Άκη Πετρετζίκη στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Εδώ καράβια χάνονται…»

Η Ελλάδα στο πιάτο-Η Μπαρμπαρίγου ταξιδεύει τις γεύσεις
Ε, τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι ή βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, το όνομα και η διαφορετική τεχνική, είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα!!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.

Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης. Κι έτσι αυτός πήρε την συνταγή μου και την είπε ακριβώς με το ίδιο όνομα.”

Ανέκδοτο: Βρε καλώς τον σούπερμαν …! Τρελό γέλιο

Τέτα Καμπουρέλη: Το ΚΛΕΙΔΙ του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ! Σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ μετά την ΣΥΛΛΗΨΗ! Πως έφτασε στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!