Τέτα Καμπουρέλη: Το ΚΛΕΙΔΙ του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ! Σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ μετά την ΣΥΛΛΗΨΗ! Πως έφτασε στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!

Τέτα Καμπουρέλη: Το ΚΛΕΙΔΙ του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ! Σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ μετά την ΣΥΛΛΗΨΗ! Πως έφτασε στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάστασητ ης σύλληψης του συζύγου της, έρχεται σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να μιλήσει στα μέσα. Η διάσημη αισθητικός, ζητά ηρεμία για τα εγγόνια της και σύνεση στο τι και πως γράφεται! Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, η οποία από το πρωί παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του συζύγου της.

Η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που βιώνουν δύσκολες στιγμές: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Δεν έχουμε δει την δικογραφία

Για όσους δεν έχετε προλάβει να ενημερωθείτε για το δράμ της γοητευτικής Τέτας Καμπουρέλη, διαβάστε παρακάτω:

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της απείθειας και παράβασης του νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 58χρονου που συνελήφθη ως δράστης της διάρρηξης τεσσάρων θυρίδων από τράπεζα του Ψυχικού, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πρόκειται για τον 58χρονο Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, καθώς είναι σύζυγος της γνωστής αισθητικού, με παρουσία στην τηλεόραση, Τέτας Καμπουρέλη.

«Δεν ισχύει τίποτα απολύτως.

Ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια, λέει η Τέτα Καμπουρέλη. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια».

Ο 58χρονος φέρεται να εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.

Οι επίμαχες θυρίδες ανήκαν σε τέσσερις γυναίκες, σύμφωνα με τις καταγγελίες των οποίων κλάπηκαν μετρητά που συνολικά υπερβαίνουν τις 150 χιλιάδες ευρώ, αλλά και μεγάλης αξίας κοσμήματα και χρυσές λίρες.

Η υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Και οι 4 παραβιασμένες θυρίδες, όπως προαναφέρθηκε, ανήκαν σε γυναίκες.

Η μία εξ αυτών είναι σύζυγος αντιπροσώπου μεγάλης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας.

Εχει καταγγείλει ότι οι δράστες της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ και πάνω από 46.00 ευρώ σε μετρητά.

Η δεύτερη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και δήλωσε ότι από τη θυρίδα της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Tέτα Καμπουρέλη: Από τα 14 της ΜΕ τον ΣΥΖΥΓΟ της που ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ για τις ΚΛΟΠΕΣ στις ΘΥΡΙΔΕΣ!

Η τρίτη είναι ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου επίπλων με υποκαταστήματα σε όλη την Αττική.

Η τέταρτη έχει ιστορικό όνομα, ανήκει στο λεγόμενο «old money» και σε παλιά οικογένεια με κλινική στο κέντρο της Αθήνας και πύργο από τη βυζαντινή εποχή, στα προάστια της νοτιοανατολικής Αττικής.

Η κόρη της ασχολείται με τα κοινά στον Δήμο Ψυχικού.

Σημειώνεται ότι, κατά πληροφορίες, ο 58χρονος δεν έχει παραδεχθεί τη συμμετοχή του στη διάρρηξη, ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έχει βρεθεί DNA του σε ένα από τα κουτιά των θυρίδων.

Ο ίδιος διατηρούσε στη συγκεκριμένη τράπεζα θυρίδα, όμοια με αυτές που είχαν ανοιχθεί.

Μάλιστα, η διάρρηξη φαίνεται να έχει γίνει με το ίδιο εργαλείο, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ανοίχθηκαν όλες την ίδια ημέρα ή σε διαφορετικό χρονικό διάστημα.

Η ΜΑΧΗ της ΚΟΥΤΑΛΑΣ! Αργυρό Μπαρμπαρίγου σε Ακη Πετρετζίκη: ”Με ΕΚΛΕΨΕΣ”

Survivor: Ομηρικός καβγάς μετά το συμβούλιο και την υποψηφιότητα της Χριστίνας

Survivor: Ομηρικός καβγάς μετά το συμβούλιο και την υποψηφιότητα της Χριστίνας