Η μεγάλη αλλαγή του Άκη Πετρετζίκη: Έχασε πολλά κιλά στην καραντίνα και αποκάλυψε πώς!

i-megali-allagi-tou-aki-petretziki:-echase-polla-kila-stin-karantina-kai-apokalypse-pos!

Δουλειές με… φούντες τώρα που “άνοιξε” η εστίαση για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος παρά την απαγόρευση, τα κλειστά μαγαζιά και τη γενική κατήφεια στον χώρο όπου δραστηριοποιείται είδε αυτή την περίοδο με… δημιουργικό μάτι!

Ο γνωστός σεφ και πρώτος MasterChef της χώρας μας όλο αυτό το διάστημα δεν έπαψε ούτε στιγμή να μαγειρεύει, είχε συνεχή επικοινωνία με τους followers του και καθημερινά έμπαινε στην κουζίνα για να κάνει και πάλι τα… μαγικά του!

Ποιος είπε όμως ότι το ασταμάτητο μαγείρεμα και οι περιορισμένες δραστηριότητες οδηγούν πάντα στην αύξηση βάρους; Ο Άκης το απέδειξε με μία και μόνο φωτό που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ποζάροντας μπροστά από το νέο του μαγαζί.

Φανερά αδυνατισμένος και με ανανεωμένο λουκ, ο γνωστός σεφ ήθελε να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους στο νέο του μαγαζί. Ένας μόνο από τους followers του διαπίστωσε την μεγάλη αλλαγή του μετά την απώλεια βάρους και έγραψε ως σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία:

«Αδυνάτισε πάρα πολύ ο Άκης. Ή δεν τρώει αυτά που φτιάχνει ή εμείς κάτι κάνουμε λάθος στις συνταγές του και παίρνουμε κιλά. Θα το ερευνήσω».

Μόνο που ο Άκης είπε να τον βγάλει από όλη αυτή την ταλαιπωρία και να αποκαλύψει μόνος του τι ακριβώς είχε κάνει. Του απάντησε λοιπόν ως εξής: «Τρώω, αλλά έχω λιώσει στο ελλειπτικό».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη παρακάτω:

Ο Άκης είδε άκρως δημιουργικά το διάστημα της καραντίνας.

Δεν έπαψε στιγμή να μαγειρεύει αλλά και όπως αποκάλυψε να αθλείται ενώ συγχρόνως ετοίμαζε και το παιδικό δωμάτιο του γιου του αφού σύντομα θα έρθει στον κόσμο.

Δεν είναι ονειρικό το παιδικό δωμάτιο;

Με αυτή την φωτογραφία όλοι μας διαπιστώσαμε ότι ο Άκης έχει χάσει πολλά κιλά.

Ανέκδοτο: Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε …!Τρελό γέλιο

γιορτη της μητερας

Γιορτή της Μητέρας: Ο Πρωθυπουργός εύχεται χρόνια πολλά στη σύζυγό του και σε όλες τις μαμάδες