Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλάει για το MasterChef 5!

Είναι αναγνωρισμένη για το ταλέντο της στη μαγειρική. Με μεγάλη επιτυχία στο τομέα της αλλά και συμπαθής η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε για την αγάπη της φυσικά για το φαγητό. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι μαγειρικής Masterchef. Φυσικά η γνώμη της έχει μεγάλη βαρύτητα διότι είναι πολλά χρόνια στον χώρο.

-Υποκύπτετε σε ένα καλομαγειρεμένο φαγητό;

«Πάντα. Ακόμα και όταν κάνω διατροφή, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλομαγειρεμένο πιάτο».

-Είστε «σκληρό» καρύδι και βάζετε στόχους;

«Είναι βασική μου αρχή να θέτω στόχους και να τους πετυχαίνω με αγώνα και πολλή δουλειά. Δεν ξέρω αν είμαι σκληρό καρύδι, αλλά γερό στομάχι σίγουρα έχω αποκτήσει».

-Ποιες είναι οι αγαπημένες οικογενειακές αναμνήσεις σας γύρω από το πασχαλινό τραπέζι;

«Οι αναμνήσεις είναι αμέτρητες και όλες τους περιλαμβάνουν γέλια και χαρές μαζί με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Στιγμές, δηλαδή, που, όπως όλοι, έχω στερηθεί λόγω της πανδημίας. Εύχομαι σύντομα πάλι να είμαστε όλοι μας κοντά σε αυτούς που αγαπάμε».

Ως ειδήμων, ποιους πέντε σεφ χαρακτηρίζετε κορυφαίους;

«Όχι πέντε, αλλά πολλούς παραπάνω. Αν μιλάμε για τη χώρα μας, έχουμε πάρα πολλούς ταλαντούχους σεφ που μας κα υπερήφανους και που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε κάθε ευκαιρία».

Νιώθετε ικανοποιημένη από το επίπεδο των νέων σεφ;

«Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν νέοι επαγγελματίες, που φέρνουν μία πιο φρέσκια ματιά και αντίληψη. Με συνέπεια και πολλή δουλειά. Ο καθένας φτάνει στο επίπεδο που ο ίδιος κρίνει ως ικανοποιητικό. Εκατοντάδες νέοι σεφ, με όρεξη, με ιδέες και προοπτικές είναι γύρω μας και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για την ελληνική κουζίνα».

Το «MasterChef» θεωρείτε αναδεικνύει ταλέντα;

«Τα ταλέντα αναδεικνύονται με κάθε τρόπο. Οι τηλεοπτικές εκπομπές είναι σίγουρα ένα εισιτήριο να ξεδιπλωθεί το ταλέντο και να μάθει ο κόσμος τι είναι αυτό στο οποίο είσαι καλός, αλλά δεν αρκεί αυτό μόνο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις για να καταφέρεις να διακριθείς και να ξεχωρίσεις. Η αλήθεια είναι ότι το «MasterChef» έχει αναδείξει πολλούς ταλαντούχους επαγγελματίες», είπε στον Τηλεθεατή.

Χρυσό μετάλλιο ο Φραντζεσκάκης, ασημένιο ο Μουζενίδης

Χρυσό μετάλλιο ο Φραντζεσκάκης, ασημένιο ο Μουζενίδης

3Χ3 η εθνική γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

3Χ3 η εθνική γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού