Φαίη Σκορδά: Ο γιος της, Γιάννης, έχει γενέθλια – Η τρυφερή φωτογραφία μαμά-παιδιού από το παρελθόν

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram η οικοδέσποινα του «Πρωινού»

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα -Μεγάλη Τρίτη 19/4- για τη Φαίη Σκορδά, αφού σαν σήμερα, έντεκα χρόνια πριν, ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ο Γιάννης.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα, τον Γιάννη, που σήμερα συμπληρώνει έντεκα χρόνια ζωής, και τον Δημήτρη, τον οποίο γέννησε τον Μάιο του 2014.

Οι δυο γιοι της αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει φυσικά σε εκείνους.

Έτσι, σήμερα, που ο γιος της έγινε 11 ετών, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία εκείνη και ο γιος της ποζάρουν όρθιοι και αγκαλιασμένοι σε ταβέρνα, φορώντας, μάλιστα, σχεδόν το ίδιο σχέδιο γυαλιά ηλίου -τετράγωνο σχήμα, μαύρος φακός και κόκκινος σκελετός-! Το εν λόγω στιγμιότυπο τραβήχτηκε σε καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας Λιάγκα-Σκορδά.

«Χρόνια Πολλά ζωή μου, σε λατρεύω» με αυτά τα τρυφερά λόγια συνοδεύει το post της η 42χρονη παρουσιάστρια, εκφράζοντας δημόσια την αδυναμία που έχει στον γιο της.

Την εν λόγω ανάρτησή της έχουν σχολιάσει πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι και celebrities. «Να τον χαίρεστε αγάπη μου❤️» γράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, «Χρόνια πολλά να τον χαίρεστε💙💙🤩👍και να τον καμαρώνετε» σημειώνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ Βίκυ Χατζηβασιλείου, Μαρία Μπεκατώρου και Φωτεινή Πετρογιάννη έχουν κάνει το emoji κατακόκκινη καρδιά.

Joanne Γεωργακοπούλου: «Η νόσος Στάργκαρντ στα μάτια μου δεν έχει ίαση, μου δίνει, όμως, μία απελευθέρωση, γιατί…»

Survivor Ελλάδας: Πώς σχολιάζει η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, τον έντονο καβγά του με τον Τάκη Καραγκούνια;