Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα: Δεν ήθελα να συμμετέχω καθόλου

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αραμπατζή για τους «Πεντάμορφους» στο Mega, η πρωινή εκπομπή, η οποία μια σεζόν μετά αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του Fays Time εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να «μετακομίσει» στο Μεγάλο Κανάλι.

«Δεν ήθελα καθόλου να πάω στο Mega. Φοβόμουν πάρα πολύ, ήμουν πολύ καλά στο Alter. Η εκπομπή, παρότι δεν ήταν εύκολη, ήταν τέσσερις ώρες και βαρούσες θέματα απανωτά, έπρεπε να έχεις αποκλειστικά, δεν έπαιρνες ανάσα.Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αραμπατζή για τους «Πεντάμορφους» στο Mega, η πρωινή εκπομπή, η οποία μια σεζόν μετά αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του Fays Time εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να «μετακομίσει» στο Μεγάλο Κανάλι.

«Δεν ήθελα καθόλου να πάω στο Mega. Φοβόμουν πάρα πολύ, ήμουν πολύ καλά στο Alter. Η εκπομπή, παρότι δεν ήταν εύκολη, ήταν τέσσερις ώρες και βαρούσες θέματα απανωτά, έπρεπε να έχεις αποκλειστικά, δεν έπαιρνες ανάσα.

Ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια, μετά απλώς προέκυψαν όλα αυτά τα θέματα με το Alter… Δεν ήθελα καθόλου, στην πρώτη συνάντηση έλεγα όχι, όχι. Δεν ήθελα, μου φαινόταν περίεργο» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Written by admin

Ο δεσμός μεταξύ των θανάτων των παιδιών και των χωρισμών μας

Η Άννα Μαρία Βέλλη κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις με τις κοινές φωτογραφίες τους